Pachetele de primavara

de Sylvia in Fructe de mare, 3 Oct 2013 | 11253 vizualizari

 

Dedicatie pentru Gusti :))) care deindata ce a vazut poza lor pe Fb vroia reteta pe Bucataras .
Este un delicios preparat chinezesc, pe post de gustare rece , care are o textura fina si suporta cu indulgenta orice condimentare….de la sosu dulce picant la izul sarat al sosului de soia. Prepararea este extrem de simpla si rapida si umplutura poate fi orice combinatie va trece prin minte. De la salate simple la amestecuri cu fructe de mare, pui prajit, somon, creveti….orice.

 

INGREDIENTE

  • foi de orez ( sunt rotunde si le gasiti in orice supermarket mai mare) ,
  • salata verde ( eu am folosit iceberg),
  • cateva fasii de morcov,
  • ardei rosu taiat julienne,
  • batoane surimi taiate pe lungime,am ales eu de data asta dar puteti inlocui cu ce doriti ) .
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Preparare : pregatiti salata si ingredientele din umplutura , amestecati intr-un bol fara nici o asezonare. Pregatiti un suprafata/spatiu  de munca cu un bol de apa fierbinte la indemana si un prosop umed intins . Se ia o foaie de orez se inmoaie in apa fierbinte si deindata ce o simtiti flexibila si modelanta se aseaza pe prosopul umed.  In mijloc se aseaza o gramajoara de salata si un baton de surimi taiat in doua, se indoaie peste capetele se sus si de jos si apoi se ruleaza strangand bine compozitia. Daca doriti sa pastrati ruloul mai mult timp se ambaleaza in film alimentar ca sa nu se usuce. Se poate si praji in ulei dar eu il prefer asa mai light si cu textura mai catifelata.

Se serveste cu sos chilli sweet, cu sos special de num, sos soia sau ce mai doriti …..picant, dulce, sarat, lasati gusturile sa va acapareze. E usor de preparat si delicios , pofta buna si curaj la impachetat rulouri de primavara! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Corinuta 1

04.10.2013, 15:52

ce dragute sunt!

Sylvia 1

05.10.2013, 16:58

o sa va pun o poza si foile de orez sunt rotunde si casante, se inmoaie in apa calda.

Raisha 1

24.11.2013, 15:30

hmm ce reteta deosebita. am vazut la un mom dat ceva aseamanator cu foi de orez la tv si tare imi doream sa incerc. arata ft bine si cred ca si gustul e unul special! multumim!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv spring rolls cu pui